Florin Piersic, sărbătorit la Constanţa cu o zi înainte să împlinească 82 de ani

Îndrăgitul actor Florin Piersic a avut parte de o surpriză la Constanţa, fiind aniversat cu o zi înainte să împlinească 82 de ani, direct pe scena casei de Cultură a Sindicatelor, unde a jucat în piesa “Străini în noapte”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

768 afișări
Imaginea articolului Florin Piersic, sărbătorit la Constanţa cu o zi înainte să împlinească 82 de ani

Florin Piersic, sărbătorit la Constanţa cu o zi înainte să împlinească 82 de ani

Colegă de scenă i-a fost Medeea Marinescu, iar piesa în care cei doi joacă de peste şapte ani împreună este fascinantă nu numai pentru numele care apar pe afiş, ci pentru că este o piesă de teatru în care aştepţi cu sufletul la gură să vezi ce urmează.

La final, în faţa unei săli arhipline, cu oameni care ocupau până şi scările dintre rânduri, organizatorii i-au pregătit o surpriză marelui actor, organizându-i o petrecere aniversară cu o zi înainte de împlinirea vârstei de 82 de ani. El a primit flori şi o plachetă de la primarul Constanţei, Decebal Făgădău, iar de la Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a primit o icoană, o biblie şi o carte de rugăciuni.

Sunteţi un om sensibil şi un om credincios şi în simţirile dumneavoastră Dumnezeu trăieşte. De aceea vreau să trăiţi, nu numai pentru veacul de acum, ci şi pentru veacul viitor fără de sfârşit. La mulţi ani!”, i-a urat Arhiepiscopul Tomisului.

Şi Medeea Marinescu a ţinut să-i ureze multă sănătate îndrăgitului actor, alături de care joacă în "Străini în noapte" de peste şapte ani.

Mă gândesc în fiecare an, pentru că de 7 ani joc în acest spectacol, am acest privilegiu, mă gândesc ce să-i urez lui Florin Piersic. Carieră, Slavă Domnului, are, recunoaştere, Slavă Domnului, are, iubire din partea celor care sunt în preajma lui, Slavă Domnului, are, familie, Slavă Domnului, are, bani, Slavă Domnului, nu are, nu e genul lui. Singurul lucru pe care îl pot ura este să îi urez sănătate, sănătate, sănătate şi cât mai multe spectacole, cu mine”, i-a transmis Medeea Marinescu.

În faţa sutelor de oameni din audienţă, Florin Piersic a povestit despre urările primite pe parcursul zilei de la prieteni, mesaje la care nu a putut încă răspunde, dar a spus că cel mai tare l-a emoţionat o scrisoare pe care i-a dat-o, în culise, chiar partenera din spectacol, Medeea Marinescu.

Recunosc că în seara asta am fost atât de emoţionat că la un moment dat am vrut să mă opresc şi să-i spun lui Medeea ce fac mai departe, pot să mă opresc să vorbesc cu publicul, că mi-e mai uşor să vorbesc decât să spun piesa asta. (…) Ce vreau să vă spun este că în cabină am primit un cadou de la Medeea, partenera mea din această seară. Am deschis scrisoarea, am citit-o… Erai emoţionată când ai scris-o pentru că nu prea ştii scrie bine! Glumesc, scrii extraordinar! Dar atunci când ai scris asta, ai scris această vedere, cred că ai fost mişcată pentru că ştiu că pe noi doi ne leagă foarte multe lucruri. (…) Îmi scrie aşa: <<Dragă Florin, am învăţat stând alături de tine ce înseamnă să cultivi şi să păstrezi o prietenie. Că ea e mai importantă uneori decât orice câştig material şi că doar prieteniile adevărate câştigă bătălia cu timpul. Sper ca şi eu să câştig această bătălie şi să pot să fiu alături de tine ani mulţi de-acum înainte. La mulţi ani Florin, te iubesc, să ne trăieşti, Medeea>>. Vă asigur că această seară, în sufletul meu, în mintea mea, nu va muri niciodată”, a spus îndrăgitul actor.

În piesa "Străini în noapte", Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă şi tânără. Ea ştie cine este el şi tocmai de aceea şi-a propus să-l însoţească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viaţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici