Fondatorul trupei “Londonbeat” vine la ICEEfest să explice cum muzica te poate face mai eficient la birou

Daca citesti acest text in timp ce esti la birou, atunci fa o pauza mai lunga si parcurge-l pana la final.

291 afișări
Imaginea articolului Fondatorul trupei “Londonbeat” vine la ICEEfest să explice cum muzica te poate face mai eficient la birou

Fondatorul trupei “Londonbeat” vine la ICEEfest să explice cum muzica te poate face mai eficient la birou

E in beneficiul tau. Iar daca seful tau vede ca faci altceva decat job-ul obisnuit, spune-i ca e si in avantajul lui sa te lase sa termini articolul.

Asadar, sa-l cunoastem pe Will.

In ultimii 7 ani, Will Henshall si-a dedicat timpul gasirii celor mai bune solutii pentru a creste nivelul atentiei atunci cand studiezi, muncesti sau citesti. Totul prin muzica.

"Muzica potrivita, la locul potrivit, la timpul potrivit", acestea sunt coordonatele pe care se bazeaza focusatwill.com.

O companie in care studierea activitatii creierului uman se combina cu ultimele tehnologii audio, pentru a oferi instrumentele necesare cresterii performantelor.

Will e unul dintre cei peste 100 de speakeri care vor veni săptămâna viitoare la ICEEfest – cel mai mare festival dedicat Internetului din regiune, care are loc la Bucuresti.

De ce asculti muzica gresita la birou.

Curiozitatea lui Will in ceea ce priveste pasiunea unora de a asculta muzica atunci cand citesc sta la baza conceputului focus@will.

Si-a folosit cunostintele muzicale si a apelat la neuro-specialisti pentru a vedea cat de eficient e sa asculti muzica atunci cand atentia ta e in principal acordata unui alt subiect.

"Muzica e construita pentru a atrage atentia partii constiente a creierului uman. De asta muzica pe care o ascultam zi de zi si ne place, trebuie evitata atunci cand muncim",
Will Henshall

Da, fredonarea unei melodii sau bataia din picior a ritmului te scoate din zona de atentie sportita. Iar aici intervin specialistii de la focus@will, care au creat/ remixat o baza muzicala impresionanta, ce acopera nevoile mai multor tipologii umane.

Fie ca iti place stilul mai alert sau din contra vrei sa asculti ceva mai lejer, din punctul de vedere al lui Will, totul se rezuma la doua aspecte atunci cand vrei sa te focusezi mai bine: muzica fara voce si fara instrumente gen saxofon sau chitara electrica.

Toate astea activeaza zonele distractiei din creierul uman, ceea ce nu e tocmai in spiritul eficacitatii la birou ;)

Ponturi pentru a fi mai eficient la birou:

• dupa maxim 90 de minute trebuie sa faci o scurta pauza
• alegeti un scaun/ fotoliu confortabil
• nu sta niciodata cu spatele la usa de la intrare
• ignora retelele sociale
• nu asculta niciodata muzica ta preferata

Aceste idei sunt extrase din discursul lui Will Henshall din cadrul TEDx Bruxelles.

Will din mileniul trecut.

Am vorbit despre experienta muzicala a lui Will dar nu am amintit nimic concret. Ei bine, Will Henshall este fondatorul trupei Londonbeat.

E destul de usor sa va amintiti genul pentru ca formatia a avut 2 hit-uri #1 in topul Billboard: "I've been Thinking About You" (1991)  si "Come Back" (1995).

Will Henshall vine la

- Interactive Central and Eastern Europe Festival -pentru a detalia multitudinea informatiilor care au pus bazele la focus@will.

Nu ratati discursul lui Will, pe 9 iunie, de la ora 12.30, pe Innovation Stage 1.

Biletele sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici