Forbes lansează, luni, topul miliardarilor români

Topul "Forbes România 500 Miliardari", realizat pentru prima dată în România de revista Forbes, va fi lansat oficial luni, la Bucureşti.

228 afișări
Imaginea articolului Forbes lansează, luni, topul miliardarilor români

Forbes lansează, luni, topul miliardarilor români (Montaj foto)

Topul celor mai bogaţi români îi va prezenta pe cei care au schimbat ierarhia în 2009 şi poveştile lor de succes.

Lansarea clasamentului "Forbes România 500 Miliardari" vine la aproape şapte luni de la lansarea ediţiei româneşti a revistei Forbes, editată de Adevărul Holding. Astfel, începând din acest an, şi publicaţia anuală "Adevărul - 500 miliardari" apare sub brandul Forbes.

Potrivit clasamentului "Adevărul 500 miliardari" din 2008, Dinu Patriciu, Ion Ţiriac, Zoltan Teszari, fraţii Marius şi Emil Cristescu şi Sorin Ovidiu Vântu se numărau, anul trecut, printre cei mai bogaţi oameni din România.

Revista Forbes este cel mai cunoscut titlu al editurii Forbes şi este publicată o dată la două săptămâni. Revista este celebră pentru listele pe care le publică anual, printre care se numără Forbes 400 - topul celor mai bogaţi americani, Forbes Global 2000 - topul celor mai mari companii din lume şi topul 100 al celor mai bogaţi oameni din lume. Publicaţia este citită de peste 5 milioane de oameni din întreaga lume şi este publicată în zece limbi de circulaţie internaţională.

Compania Forbes Media a fost înfiinţată în anul 1917, de B. C. Forbes, şi deţine, pe lângă revista Forbes, una dintre emblemele mass-media din SUA, şi alte publicaţii, precum şi site-ul Forbes.com, ce are peste 20 de milioane de vizitatori lunar. De asemenea, Forbes Media deţine Forbes Asia, ForbesLife, ForbesLife Executive Woman şi ForbesLife MountainTime.

În ultimii ani, Forbes, alături de parteneri locali, a lansat ediţii în mai multe limbi: Forbes Rusia, Forbes Israel, Forbes Arabia, Forbes China, Forbes Coreea, Forbes Japonia, Forbes Asia, Forbes Turcia şi Forbes Polonia.

În afară de Forbes România şi topul "Forbes România 500 Miliardari", din portofoliul Adevărul Holding fac parte cotidianele Adevărul, Adevărul de seară, tabloidul Click!, revistele Dilema veche, Dilemateca, Foreign Policy Romania, precum şi cotidianul Blik din Ucraina, colecţiile de carte de lux Adevărul, dar şi un număr mare de suplimente şi produse complementare. Divizia internaţională a grupului mai cuprinde redacţii în Spania şi Italia, înfiinţate în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici