FOTO Bill Clinton va scrie un thriller politic împreună cu autorul american James Patterson

Fostul preşedinte al Statelor Unite s-a asociat cu cel mai bogat scriitor din lume pentru a scrie romanul "The President is missing", programat să apară în iunie 2018.

62 afișări
Imaginea articolului FOTO Bill Clinton va scrie un thriller politic împreună cu autorul  american James Patterson

Bill Clinton va scrie un thriller politic împreună cu autorul american James Patterson

Cine este Bill Clinton ştim: este preşedintele american care obişnuia să păteze rochiţele ingenuelor stagiare de la Casa Albă.

Dar cine este James Patterson? Patterson, născut în 1947, este un fost publicitar, a debutat în 1976, din 1996 s-a dedicat exclusiv scrisului, publică romane poliţiste şi a inventat un personaj – pe Alex Cross, un fost psiholog al FBI, care lucrează pe cont propriu.

Anul trecut, Patterson a câştigat din scris 95 de milioane de dolari, iar în ultimii 10 ani i-au intrat în conturi 700 de milioane de dolari.

A publicat, de la debut, 147 de romane, uneori chiar câte 14 pe an.

Tirajul total al cărţilor vândute de Patterson este de 305 milioane de cópii în toată lumea – doar anul trecut, de pildă, a vândut mai mult decât Stephen King, John Grisham şi Dan Brown laolaltă.

Într-un comunicat de presă, editura Knopf Doubleday Publishing a declarat că romanul clintonian va fi "un amestec unic de intrigă, suspans şi dramă mondială, la cel mai înalt nivel al puterii."

Clinton a mai publicat câteva cărţi de politică şi o autobiografie – "My Life", în 2004, dar niciun titlu de ficţiune, până acum.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici