FOTO | Ethan Hawke şi Joaquin Phoenix sunt invitaţi de onoare la American Independent Film Festival

Actorii Ethan Hawke şi Joaquin Phoenix sunt invitaţi de onoare la American Independent Film Festival ce se desfăşoară la CinemaPRO. Festivalul începe vineri 15 septembrie, iar programul complet este disponibil pe filmedefestival.ro.

313 afișări
Imaginea articolului FOTO | Ethan Hawke şi Joaquin Phoenix sunt invitaţi de onoare la American Independent Film Festival

FOTO | Ethan Hawke şi Joaquin Phoenix, invitaţi de onoare la American Independent Film Festival

Actorul Joaquin Phoenix („You Were Never Really Here”/”Gladiatorul”/”Walk the Line”/ „Her”) se află în România pentru filmările producţiei internaţionale „The Sisters Brothers”, în regia lui Jacques Audiard.

Cu ocazia prezenţei lor la Bucureşti, American Independent Film Festival organizează sâmbătă, 16 septembrie, o serie de proiecţii speciale. De la ora 19.00, la Cinema PRO va fi proiectat filmul „The Little Hours”, regia Jeff Baena (2017) şi de la 20:45, iar la ora 21:00, la CinemaPRO, este programat filmul lui Spike Jonze, „Her”, cu Joaquin Phoenix în rol principal. În funcţie de ora la care se vor încheia sâmbătă filmările de la The Sisters Brothers, Joaquin Phoenix este asteptat la începutul sau la finalul proiecţiilor, pentru a saluta publicul.

Festivalul prezintă şi o secţiune Focus Ethan Hawke în cadrul căreia, actorul prezent la Bucureşti va introduce filmele „Born to Be Blue” (19 septembrie, ora 21.00, Cinema PRO) şi „Boyhood” (20 septembrie, ora 19.15, Cinema PRO) şi va susţine un Q&A la finalul proiecţiei „Before the Devil Knows You’re Dead” (21 septembrie, ora 19.00, Cinema PRO), în inchiderea festivalului.

Originar din Puerto Rico, Joaquin Phoenix și-a început cariera de actor împreună cu fratele său, la fel de celebru, River Phoenix, și sora sa, Summer Phoenix. A primit numeroase premii pentru interpretare și peste 100 de nominalizări dintre care trei la Premiile Oscar şi nominalizări la Globurile de Aur și la Premiile BAFTA, pentru rolurile din „Gladiatorul” (2000), „Walk the Line” (2005) și „The Master” (2012). În 2017 a primit premiul pentru Cel mai bun actor la Festivalul de la Cannes pentru interpretarea din „You Were Never Really Here” regizat de Lynne Ramsay.

Programul complet al American Independent Film Festival la Bucureşti poate fi consultat online pe filmedefestival.ro, si CinemaPRO.ro iar biletele pot fi cumpărate la casa de bilete CinemaPRO si pe eventim.ro şi în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV), sediile Eventim (Bucureşti: Bulevardul I.C.Brătianu 6, incinta Cinema Pro şi Cluj: Alexandru Vaida-Voevod 53B - Iulius Mall). Preţul unui bilet este 15 lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici