"Furtuna", în regia lui Victor Ioan Frunză, are premiera duminică, la Centrul Cultural pentru Unesco

Spectacolul "Furtuna", în regia lui Victor Ioan Frunză, va avea premiera pe 14 noiembrie, de la ora 19.00, la Centrul Cultural pentru Unesco "Nicolae Bălcescu" din Capitală, informează un comunicat.

188 afișări
Imaginea articolului "Furtuna", în regia lui Victor Ioan Frunză, are premiera duminică, la Centrul Cultural pentru Unesco

"Furtuna", în regia lui Victor Ioan Frunză, are premiera duminică, la Centrul Cultural pentru Unesco (Imagine: Adriana Grand)

Din distribuţia spectacolului, bazat pe piesa "Furtuna" de William Shakespeare, fac parte Ioana Barbu, George Costin, Alexandru Ion şi Sorin Miron.

Spectacolul a fost pus în scenă în 36 de repetiţii şi a avut patru reprezentaţii de test până la premieră. Patru actori interpretează 15 personaje, într-un spectacol de o oră şi treizeci de minute.

"«Furtuna» este o comedie venită din tărâmul dragonilor, în care Sacrul este camuflat în Profan. O poveste al cărei motto poate fi o deviză a NASA: Totul e posibil! Imposibilul ia doar ceva mai mult timp. Este comedia Libertăţii şi a Identităţii, alegoria populară a confruntării dintre omul artistic şi omul mediocru. Prospero, un om agăţat de stânca speranţei vs. Caliban, un inocent primitiv şi straniu, incapabil de a sesiza răul pe care îl comite", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici