Gala Globurilor de Aur, pe cale să anunţe nominalizările. Cine sunt favoriţii pentru marile premii

  • Gala Globurilor de Aur îşi va stabili nominalizaţii pe 3 februarie
  • Filmul Ma Rainey’s Black Bottom este cotat filmul favorit de Rotten Tomatoes
  • Veteranii Gary Oldman şi Tom Hanks se vor duela probabil la aceeaşi categorie
  • The Crown este serialul favorit la cele mai multe nominalizări.
598 afișări
Imaginea articolului Gala Globurilor de Aur, pe cale să anunţe nominalizările. Cine sunt favoriţii pentru marile premii

FOTO: Profimedia

Globurile de Aur îşi vor anunţa nominalizările pentru cele mai bune filme şi seriale din 2020. A 79-a gală va avea loc pe 28 februarie. Cunoscutul site Rotten Tomatoes a făcut o serie de predicţii.

Filmul „Ma Rainey’s Black Bottom” este de aşteptat să câştige cele mai multe nominalizări. Pentru cel mai bun film, acesta îşi împarte şansele la victorie cu „One Night in Miami”.

Viola Davis, Zendaya şi Frances McDormand sunt favorite pentru premiul de Cea mai buna actriţă în rol princiapal. Pentru Cel mai bun actor, numele grele nominalizate ar putea fi Gary Oldman şi Tom Hanks.

„The Crown” e posibil să fie serialul cu cele mai multe nominalizări la Globurile de Aur. Actorul Josh O’Connor, cel care îl joacă pe Prinţul Charles, este posibilul favorit la categoria Cel mai bun actor. Şi Olivia Colman este favorită la o nominalizare pentru rolul Reginei.

La categoria Cea mai buna actriţă într-un rol secundar favorite ar putea fi Gillian Anderson şi Helena Bonham Carter. Ele le joacă pe Margaret Thatcher şi Prinţesa Margaret tot în „The Crown”. Producţia este favorită inclusiv la categoria Cel mai bun serial de dramă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici