Gânduri pline de recunoştinţă, de la celebrităţi pentru medici. Robert de Niro: "Şi eu sunt newyorkez, diferenţa este că voi sunteţi eroi"

  • Jennifer Lopez şi Robert de Niro le-au mulţumit personalului medical din New York.
  • "Şi eu sunt newyorkez, singura diferenţă este că voi sunteţi eroii", spune De Niro.
  • New York este unul dintre oraşele americane cele mai afectate de pandemia de COVID-19.
839 afișări
Imaginea articolului Gânduri pline de recunoştinţă, de la celebrităţi pentru medici. Robert de Niro: "Şi eu sunt newyorkez, diferenţa este că voi sunteţi eroi"

Celebrităţile, recunoscătoare faţă de personalul medical. Robert de Niro: "Şi eu sunt newyorkez, diferenţa este că voi sunteţi eroi"

Jennifer Lopez şi Robert De Niro se numără printre vedetele care recent au transmis mesaje de mulţumire personalului medical al reţelei Presbyterian Hospital din New York.

"Sunt Robert de Niro. Şi sunt newyorkez ca şi voi. Singura diferenţă este că voi toţi sunteţi eroi. Angajamentul, curajul, generozitatea şi grija plină de pasiune pentru semenii voştri a mers dincolo de datorie. Pentru angajaţii de la reţeaua de spitale Presbyterian, sunt copleşit de apreciere şi respect pentru munca pe care o faceţi. Chiar sunteţi eroii mei. Sunteţi eroii tuturor. Fără să vă gândiţi prea mult la voi, vă aruncaţi eroic în prima linie în ceea ce priveşte salvarea vieţilor, salvarea oraşului, salvarea societăţii. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Să fiţi sănătoşi. Şi, din adâncul inimii mele, mulţumesc!".

"Eforturile voastre eroice nu au trecut neremarcate, vă iubim, vă mulţumim", a spus Lopez.

Lin-Manuel Miranda, Bette Midler şi Robin Roberts se numără printre celelalte vedete care le-au mulţumit medicilor newyorkezi.

New York este unul dintre oraşele americane cele mai afectate de pandemia de COVID-19. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici