George Rotariu, CEO & co-fondator Bitcoin România: „Nu le recomand oamenilor să investească mai mult decât îşi permit să piardă”

  • Geo Rotariu, despre Bitcoin versus Elrond: „Eu le văd pe ambele în viitor, adică nu sunt într-o competiţie”
  • Geo Rotariu: „Ceea ce mi se pare mie că-i lipseşte Elrondului este o infrastructură la nivel global, nu poate să se compare cu Bitcoinul pe care îl poţi cumpăra şi vinde oriunde oriunde”
  • Geo Rotariu: „Viitorul sună bine din punct de vedere financiar. Acum, să vedem, cum o să ne descurcăm economic după această pandemie”
1130 afișări

Geo Rotariu, CEO & co-fondator Bitcoin România – invitat în emisiunea „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – este omul cu Bitcoinul şi cu strategiile. Cum ar spune unii, Bitconul e ca primăvara, aşa că îl provocăm pe George Rotariu la previziuni pentru 2021!

Care este moneda viitorului? Cât de mult contează faptul că Bitcoinul a început să atragă foarte mult atenţia fondurilor de investiţii? Ce crede invitatul lui Vlad Craioveanu despre noroc, reuşită şi implicare în afaceri, ţinând cont de realităţile economice şi sociale pe care le trăim?

George Rotariu argumentează de ce consideră că investiţia în Bitcoin este o investiţie bună pe termen lung.

„În primul rând, istoria bitcoinului spune asta. Încă din 2009, de când a apărut, în orice moment ai fi investit, peste trei ani de zile ai fi fost pe plus. De la trei x la 20 x sau poate chiar 50 x, deci de 50 de ori suma pe care ai investit-o sau de trei ori suma pe care ai investit-o, ca să şi explicăm puţin termenii ăştia mai tehnici. Apoi, faptul că este o monedă extrem de rară care din punctul meu de vedere va fi foarte greu de achiziţionat în următorii ani.”

George Rotariu, despre Bicoin versus Elrond: „Le văd pe ambele în viitor, adică nu sunt într-o competiţie”

Invitatul lui Vlad Craioveanu vorbeşte şi despre noua monedă Elrond pe care mulţi o văd în competiţie cu Bitcoinul. George Rotariu lămureşte însă acest aspect. Recunoaşte avântul monedei Elrond, însă spune franc şi ce crede el că-i lipseşte acestei monede.

„Conform spuselor dezvoltatorilor, Elrond-ul este un fel de itirium ca tehnologie, doar că mai performant. Are o viteză mai bună, costuri de tranzacţie mai mici şi, într-adevăr, această posibilitate de a face foarte multe tranzacţii în acelaşi timp, 10.000 de tranzacţii pe secundă. Bitcoin-ul este total diferit. Nu are nicio legătură, nu poţi construi alte proiecte pe Bitcoin, deci eu le văd pe ambele în viitor, adică nu sunt într-o competiţie.”

George Rotariu: ,,Elrondul va creşte pentru că este o tehnologie bună, dar care trebuie să demonstreze”

„Deocamdată, creşte în valoare, ca unitate. Dar, pe termen lung trebuie să-şi demonstreze şi utilitatea. Cumva, ceea ce mi se pare mie că-i lipseşte Elrondului este o infrastructură la nivel global, nu poate să se compare cu Bitcoinul pe care îl poţi cumpăra şi vinde oriunde oriunde.”

George Rotariu: ,,Cred că cea mai safe investiţie pe termen lung este Bitcoin-ul!”

George Rotariu nu ne împărtăşeşte toate secretele sale de investitor, însă îţi spune când ar fi momentul oportun să investeşti, în cazul în care îţi doreşti să faci asta. Cât despre fluctuaţiile existente în cazul Bitcoinului, va trebui să te obişnuieşti cu ele!

„Niciodată nu le recomand oamenilor să investească mai mult decât îşi permit să piardă pentru că, pe termen scurt, orice se poate întâmpla, chiar şi cu Bitcoin-ul, dar pot exista fluctuaţii, scăderi, dar, dacă se uită la banii ăştia investiţi ca la o investiţie pe termen lung, cu siguranţă îşi vor scoate cel puţin banii pe care i-au investit într-o perioadă de doi-trei ani de la investiţie.’’

George Rotariu: ,,Vedem cum o să ne descurcăm economic după această pandemie!

Pentru George Rotariu şi business-ul lui, viitorul nu sună deloc rău. Cât despre economia României, invitatul lui Vlad Craioveanu speră să-şi reintre pe făgaşul normal şi să recuperăm din mers pierderile cauzate de pandemie. Un lucru este clar: „sunt foarte mulţi bani acum pe piaţă”, conchide co-fondatorul Bitcoin România!

„Viitorul sună bine din punct de vedere financiar, acum să vedem cum o să ne descurcăm economic după această pandemie, pentru că sunt mulţi oameni care nu au fost la fel de norocoşi ca noi, din alte domenii. Sper că economia îşi va reveni. Cred că sunt foarte mulţi bani acum pe piaţă, cred că şi chestia asta a dus la creşterea Bitcoinului, dar valoarea banilor nu mai este aceeaşi”, precizează Geo Rotariu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici