Gigi Hadid este însărcinată. Supermodelul a confirmat că aşteaptă un copil, fără a menţiona numele lui Zayn Malik

  • Gigi Hadid a confirmat că este însărcinată
  • Supermodelul în vârstă de 25 de ani a făcut dezvăluirea la emisiunea "The Tonight Show", prezentată de Jimmy Fallon
  • Nu a comentat însă pe marginea zvonurilor potrivit cărora tatăl ar fi Zayn Malik, fost membru al trupei One Direction
662 afișări
Imaginea articolului Gigi Hadid este însărcinată. Supermodelul a confirmat că aşteaptă un copil, fără a menţiona numele lui Zayn Malik

Sursa FOTO: Hepta

În timpul unui interviu pentru emisiunea „The Tonight Show”, prezentatorul Jimmy Fallon a felicitat-o pe Hadid pentru sarcina încă neconfirmată de celebrul model internaţional. Răspunsul acesteia a adus lumină în misterul care a făcut în ultimele zile înconjurul Internetului: „Mulţumesc foarte mult”.

Hadid a adăugat că "i-ar fi plăcut să facă anunţul într-un alt mod”, dar că este, ”evident, extrem de încântată şi recunoscătoare pentru urările şi sprijinul tuturor”.

În ultimele zile au circulat extrem de multe zvonuri, potrivit cărora Gigi Hadid urmează să aibă un copil împreună cu Zayn Malik, fost membru al trupei One Direction, a relatat CNN.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici