Google a deschis reţeaua de socializare Google+ pentru orice utilizator

Google a deschis reţeaua de socializare Google+, lansată în iunie, pentru orice utilizator care doreşte să se înregistreze, nemaifiind nevoie de o invitaţie de la un membru mai vechi al reţelei, şi a adăugat funcţii de video chat şi căutare pentru a atrage noi membri, transmite Bloomberg.

1001 afișări
Imaginea articolului Google a deschis reţeaua de socializare Google+ pentru orice utilizator

Google a deschis reţeaua de socializare Google+ pentru orice utilizator

Compania a făcut funcţia Hangouts, care facilitează videoconferinţe în grup, disponibilă pentru telefoane mobile şi pentru redare live pe internet.

De asemenea, Google a adăugat noi funcţii de căutare la Google+ şi numeroase alte opţiuni, inclusiv pentru serviciul Hangouts.

Astfel, gigantul american a adus numărul de "features" ale Google+, adică funcţii, servicii şi caracteristici care deservesc utilizatorii, la 100.

Potrivit ComScore Inc., Google+ a avut circa 29 milioane de vizitatori în luna iulie, când înregistrările se făceau numai pe bază de invitaţie de la un membru actual al reţelei.

Google+ reprezintă cel mai ambiţios proiect al Google în zona reţelelor de socializare şi atacă direct Facebook, cel mai mare astfel de serviciu de pe internet, cu peste 750 milioane de membri.

Google a lansat luna trecută şi un serviciu de jocuri online în parteneriat cu Zynga, dezvoltatorul FarmVille, şi Rovio Entertainment, creatorul Angry Birds. FarmVille este cel mai de succes joc de pe Facebook, iar Angry Birds este foarte popular pe smartphone-uri şi tablete.

Vicepreşedintele Google Vic Gundotra susţine că pe Google+ sunt publicate zilnic peste un miliard de postări, fotografii şi alte tipuri de conţinut.

Noua funcţie de căutare de pe reţeaua de socializare poate găsi atât conţinut de pe Google+, cât şi conţinut de pe internet în general.

Printre îmbunătăţirile aduse Hangouts, Google vrea să permită utilizatorilor să transmită şi alte tipuri de conţinut, pe lângă cel video. Printre noile funcţii se numără posibilitatea de a arăta altora ceea ce este afişat pe ecranul utilizatorului sau de a desena "de mână" împreună cu prieteni.

De asemenea, compania a conectat serviciul Google Docs la Google+, permiţând utilizatorilor să creeze şi editeze diverse tipuri de documente direct de pe platforma de socializare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici