Google şi-a modificat logoul pentru a le ura utilizatorilor "Sărbători fericite! "

Google şi-a modificat, luni, logoul de pe pagina principală, pentru a celebra Crăciunul şi a le ura utilizatorilor săi "Sărbători fericite!".

37 afișări
Imaginea articolului Google şi-a modificat logoul pentru a le ura utilizatorilor "Sărbători fericite! "

Google şi-a modificat logoul pentru a le ura utilizatorilor "Sărbători fericite! "

Logoul păstrează doar primele două litere şi ultima, la mijloc fiind adăugată o carte poştală cu un soare, o oază de apă şi un palmier, stilizate astfel încât, în ansamblu, imaginea să redea cuvântul "Google".

Google îşi schimbă logourile cu ocazia sărbătorilor şi a altor evenimente speciale. Recent, Google şi-a modificat logoul pentru a sărbători descoperirea unor cantităţi "semnificative" de apă îngheţată pe Lună. Totodată, pe 7 octombrie, Google a introdus, pe pagina sa de start, în locul logoului său obişnuit un cod de bare pentru a marca împlinirea a 57 de ani de la patentarea invenţiei.

Pe 1 decembrie, pagina Google.ro şi-a modificat logoul cu ocazia Zilei Naţionale a României, adoptând culorile drapelului şi înlocuind litera "L" cu un steag.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici