"Grey. Versiunea lui Christian", în topul celor mai cumpărate cărţi pe elefant.ro, în luna noiembrie

Volumul "Grey. Versiunea lui Christian", de E. L. James, ocupă prima poziţie în topul celor mai cumpărate cărţi scrise de autori străini de pe elefant.ro, în luna noiembrie.

403 afișări
Imaginea articolului "Grey. Versiunea lui Christian", în topul celor mai cumpărate cărţi pe elefant.ro, în luna noiembrie

"Grey. Versiunea lui Christian", în topul celor mai cumpărate cărţi pe elefant.ro, în luna noiembrie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

În luna noiembrie, autorul George R.R. Martin a captat din nou atenţia cititorilor români cu noua scriere - "Cavalerul celor şapte regate" -, a cărei acţiune precede intrigile din "Urzeala Tronurilor" şi cu care a urcat pe locul al treilea în clasamentul autorilor străini realizat de elefant.ro. Popularitatea lui George R.R. Martin îl ajută să îşi păstreze încă un loc în top cu două volume din deja celebra serie "Urzeala Tronurilor", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Autoarea Johanna Basford, cu "Grădina Secretă. Carte de colorat şi activităţi antistres", dedicată adulţilor, rămâne în topul preferinţelor românilor pentru carte străină şi se poziţionează pe locul al doilea.

Primul loc este ocupat de britanica E. L. James, cu volumul "Grey. Versiunea lui Christian". Tot în clasamentul scriitorilor străini se găsesc şi nume precum Paula Hawkins, cu "Fata din tren", Dalai Lama, cu "Arta fericirii. Manual de viaţă", şi Sylvia Day, cu "Fascinaţia".

În clasamentul autorilor români preferaţi de cititori în luna noiembrie, cartea Ioanei Macoveiciuc "O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă" este pentru a treia lună consecutiv pe locul întâi. Următoarele poziţii sunt ocupate de cele două volume "Fluturi", semnate de Irina Binder, şi cunoscuta scriere "Exerciţii de echilibru" a lui Tudor Chirilă.

În topul cărţilor digitale citite de români în a treia lună de toamnă, poziţia fruntaşă este ocupată de autoarea britanică E. L. James, cu volumul "Grey. Versiunea lui Christian", locul al doilea îi revine Corinei Ozon, cu "Amanţii 3.0", iar poziţia a treia este deţinută de Michel Houellebecq, cu romanul "Supunere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici