HBO va difuza "Star Wars: Trezirea Forţei" în premieră şi exclusivitate, duminică

HBO va difuza în premieră şi exclusivitate "Star Wars: Trezirea Forţei/ Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" duminică, 14 august, de la ora 20:00, filmul urmând să fie disponibil din aceeaşi zi şi pe platforma HBO GO.

4508 afișări
Imaginea articolului HBO va difuza "Star Wars: Trezirea Forţei" în premieră şi exclusivitate, duminică

HBO va difuza "Star Wars: Trezirea Forţei" în premieră şi exclusivitate, duminică

Televiziunea HBO România a anunţat prin pagina oficială de Facebook că va difuza "filmul anului 2015 în România" duminică de la ora 20:00.

"Star Wars: Trezirea forţei", de J.J. Abrams, a fost lansat în România pe 18 decembrie 2015, în format 3D, IMAX 3D şi 4DX. A devenit filmul anului 2015 în România, după ce a înregistrat încasări de aproximativ 2,7 milioane de dolari (peste 11,3 milioane de lei) şi a fost vizionat de aproape 510.000 de spectatori.

"Star Wars: Trezirea forţei" (acţiune, SF, 2015, SUA) reprezintă al şaptelea film din faimoasa franciză epică ştiinţifico-fantastică creată de George Lucas, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de evenimentele relatate în lungmetrajul "Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi", lansat în 1983.

Au trecut trei decenii de când Darth Vader şi Imperiul au fost distruşi. Acum apare o nouă ameninţare: Primul Ordin s-a ivit din cenuşa imperiului Galactic. Rezistenţa şi generalul Leia Organa încearcă să-i facă faţă în timp ce-l caută pe maestrul Jedi, Luke Skywalker. Noi eroi îşi fac apariţia: Rey, o căutătoare de comori de pe planeta Jakku; Finn, un stormtrooper care a fugit din armata Primului Ordin; şi Poe Cameron, cel mai bun pilot al Rezistenţei. Ei sunt ajutaţi de Han Solo. Împreună vor încerca să distrugă noua super armă a Primului Ordin ale cărei ţinte sunt Noua Republică şi Rezistenţa. De partea cealaltă a baricadei se află Kylo Ren, un războinic al întunericului cu un trecut misterios, şi generalul Hux, comandantul Bazei StarKiller, potrivit descrierii publicate pe hbogo.ro.

Acest episod din saga "Star Wars" a înregistrat şi cel mai mare succes de box office românesc pentru weekendul de lansare şi cel mai bun "opening weekend Disney" din toate timpurile, având atunci încasări de aproape 4.000.000 de lei şi peste 175.000 de spectatori, potrivit unei informări din luna ianuarie făcute de Forum Film România.

Pe site-ul imdb.com, lungmetrajul cu durata de o oră şi un sfert este notat cu 8,2 (media notelor a 565.411 de utilizatori ai site-ului).

Home Box Office, cea mai cunoscută reţea de televiziune premium din America, oferă canalele de televiziune premium pentru sistemele analogic, DTH şi pentru platformele MMDS.

HBO Europe - deţinut de Home Box Office, Inc. – difuzează în prezent programe de televiziune premium în 15 ţări: Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, România, Olanda, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina.

HBO Europe oferă în România cinci canale SD de filme de înaltă calitate (HBO, HBO2, HBO3, Cinemax şi Cinemax2) şi cinci canale high definition (HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, Cinemax HD şi Cinemax2 HD), cât şi serviciul de video on demand, HBO GO.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici