Hugh Laurie, celebrul actor britanic care-l joacă pe cinicul chirurg Dr House, înnobilat de prinţul Charles

Actorul Hugh Laurie, protagonistul serialului de succes "Dr. House", a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, din partea prinţului moştenitor Charles de Wales, pentru serviciile aduse teatrului din regat, potrivit bbc.com.

1921 afișări
Imaginea articolului Hugh Laurie, celebrul actor britanic care-l joacă pe cinicul chirurg Dr House, înnobilat de prinţul Charles

Celebrul actor britanic Hugh Laurie a fost înnobilat

În mod cu totul amuzant, Hugh Laurie l-a interpretat pe prinţul regent George, strămoşul lui Charles de Wales, în al treilea sezon al sitcom-ului "Blackadder", difuzat în 1987.

Hugh Laurie s-a născut în Oxford, Marea Britanie, pe 11 iunie 1959. A jucat în lungmetraje precum "Raţiune şi simţire" (1995), seria "Stuart Little", "Maybe Baby" (2000), "Street Kings" (2008), dar a devenit celebru pe plan mondial datorită rolului său din serialul TV "Dr. House", pentru care a trebuit să renunţe la accentul britanic. Pentru rolul din acest serial, Hugh Laurie a fost recompensat cu două premii Globul de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele trofee, două trofee ale Sindicatului actorilor americani, două premii ale Asociaţiei criticilor de televiziune şi a fost nominalizat de cinci ori la Emmy.

În 2016, Hugh Laurie a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici