ICR vrea să cumpere bilete de avion cu o valoare estimată între 300.000 şi 900.000 de euro

Institutul Cultural Român (ICR) vrea să cumpere bilete de avion, pentru transport aerian intern şi internaţional, cu o valoare estimată între 300.000 şi 900.000 de euro fără TVA, "necesare desfăşurării în bune condiţii a programelor culturale derulate de ICR în ţară şi în străinătate".

142 afișări
Imaginea articolului ICR vrea să cumpere bilete de avion cu o valoare estimată între 300.000 şi 900.000 de euro

ICR vrea să cumpere bilete de avion cu o valoare estimată între 300.000 şi 900.000 de euro (Imagine: Mediafax Foto / Octav Ganea)

Aceste servicii de transport aerian intern şi internaţional vor fi achiziţionate de ICR prin încheierea unui acord-cadru cu maxim cinci agenţi economici.

Durata acordului-cadru va fi de 24 de luni de la data încheierii sale, iar valoarea estimată fără TVA a acestuia este între 300.000 şi 900.000 de euro. Finanţarea va fi asigurată din fonduri bugetare, potrivit unui anunţ publicat vineri pe site-ul e-licitatie.ro.

Astfel, ICR va încheia un acord-cadru pe o perioadă de 24 luni, în urma aplicării procedurii de licitaţie deschisă, "cu minim 3 - maxim 5 operatori economici, lansând ulterior, prin reluarea competiţiei între operatorii economici semnatari ai acordului-cadru, comenzi subsecvente de servicii pentru destinaţiile/clasele/duratele deplasărilor solicitate de către autoritatea contractantă".

Atribuirea comenzilor subsecvente se va realiza prin reluarea competiţiei săptămânal sau ori de câte ori apare necesitatea organizării unor deplasări interne şi internaţionale ce urmează să fie efectuate de către salariaţii, colaboratorii şi invitaţii ICR pe diverse destinaţii.

Comenzile subsecvente vor fi atribuite prin reluarea competiţiei între operatorii economici semnatari ai acordului-cadru, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut pentru fiecare bilet solicitat.

Valoarea estimată a unui singur contract subsecvent/ comenzi subsecvente este de 30.000 de euro fără TVA, respectiv 135.000 de lei fără TVA, calculaţi la un curs mediu de 4,5 lei pentru un euro. Suma reprezintă contravaloarea unui număr de 50 de bilete pe diferite destinaţii interne şi/sau internaţionale.

Cantităţile estimate a fi solicitate pe durata întregului acord-cadru sunt între 300 şi 2.500 de bilete, se mai arată în anunţul citat.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 mai, ora 11.00. Ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi, de la ora 14:00, la sediul Institutului Cultural Român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici