Începe Festivalul Comediei Româneşti "festCO", ediţia a XV-a

Teatrul de Comedie a anunţat selecţia oficială a spectacolelor din secţiunea Concurs a Festivalului Comediei Româneşti "festCO", ediţia a XV-a.

253 afișări
Imaginea articolului Începe Festivalul Comediei Româneşti "festCO", ediţia a XV-a

Festivalului Comediei Româneşti "festCO", ediţia a XV-a (Imagine: Daniel Mihailescu/ Mediafax Foto)

Selecţionerul acestei ediţii aniversare este criticul de teatru Alice Georgescu. Festivalul se va desfăşura în perioada 27 mai - 4 iunie 2017.

Spectacolele selectate în secţiunea Concurs sunt:

1. "Angajare de clovn", de Matei Vişniec, regia Ion Caramitru, Teatrul Naţional "I.L.Caragiale" Bucureşti

2. "Artists Talk", de Gianina Cărbunariu, regia Gianina Cărbunariu, ARCUB şi Asociaţia Piese Refractare

3. "#Emojiplay", spectacol de teatru coregrafic de Gigi Căciuleanu, Teatrul Excelsior Bucureşti în parteneriat cu "Gigi Căciuleanu Romania Dance Company"

4. "Hagi Tudose", de Barbu Delavrancea, regia Dan Tudor, Teatrul Metropolis Bucureşti

5. Luminiţa de la capătul tunelului", de Radu F. Alexandru, regia Mircea Cornişteanu, Teatrul Naţional "I.L.Caragiale" Bucureşti

6. "Nina sau despre fragilitatea pescăruşilor împăiaţi", de Matei Vişniec, regia Alexandru Maftei, Teatrul de Comedie Bucureşti

7. "Pasărea retro se loveşte de bloc şi cade pe asfaltul fierbinte", de Radu Afrim, regia Radu Afrim, Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Compania "Tompa Miklós"

8. "Patru piesuţe politice despre duşmani", de Csaba Székely, regia Sebestyén Aba, Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Compania "Liviu Rebreanu"

9. "Suntrack", de Radu Afrim, regia Radu Afrim, Teatrul "Maria Filotti" Brăila

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici