Indira Crasnea, redactor-şef adjunct al Mediafax, realeasă în funcţia de preşedinte al CRP

Indira Crasnea, redactor-şef adjunct al agenţiei de presă Mediafax, a fost realeasă, vineri, în funcţia de preşedinte al Clubului Român de Presă, pentru un mandat de doi ani, informează CRP.

143 afișări
Imaginea articolului Indira Crasnea, redactor-şef adjunct al Mediafax, realeasă în funcţia de preşedinte al CRP

Indira Crasnea, redactor-şef adjunct al Mediafax, realeasă în funcţia de preşedinte al CRP (Imagine: Mediafax Foto)

Adunarea generală a Clubului Român de Presă, întrunită vineri, a ales noua conducerea a asociaţiei, respectiv preşedintele şi Consiliul de Onoare.

Astfel, Indira Crasnea a fost realeasă preşedinte al Clubului, pentru un mandat de doi ani.

În noul Consiliu de Onoare, board al Clubului, sunt prezente următoarele companii: Adevărul SA (prin Peter Imre), CD Press (prin Constantin Diaconescu), Dogan Media Internaţional (prin Haluk Kurcer), Europa Development International - R SA (prin Valentin Nicolau), Manpres Distribution SRL (prin Mihai Manea), Mediafax SA (prin Cristian Dimitriu), Publimedia International SA (prin Cosmina Noaghea), Pro TV SA (prin Oana Maiuga), Societatea Română de Radiodifuziune (prin Maria Ţoghină), Societatea Română de Televiziune (prin Alexandru Lăzescu), Tipotex SA (prin Stoica Enache), Viaţa Medicală Românească SRL (prin Mihail Mihailide). Asociaţia Patronală a Editorilor Locali (APEL), prina Marius Stoianovici a fost, aleasă, de asemenea, membru al Consiliului de Onoare.

Noul Consiliu de Onoare a reales-o pe Maria Ţoghină, reprezentantul SRR, în funcţia de vicepreşedinte al Clubului.

Prima şedinţă a Consiliului de Onoare al Clubului a fost programată pentru 28 ianuarie 2011.

Indira Crasnea a fost aleasă preşedinte al CRP în noiembrie 2008, pentru un mandat de doi ani, după ce asigurase interimatul Clubului Român de Presă din februarie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici