Instagram a început să permită editarea descrierilor fotografiilor de pe această platformă

Instagram a început să le permită utilizatorilor săi să editeze descrierile fotografiilor de pe această platformă online de socializare, după ce aceste imagini au fost publicate.

1233 afișări
Imaginea articolului Instagram a început să permită editarea descrierilor fotografiilor de pe această platformă

Instagram a început să permită editarea descrierilor fotografiilor de pe această platformă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anunţul făcut luni de Instagram este unul foarte important pentru cele 200 de milioane de utilizatori activi ai acestei platforme, care, până în prezent, nu puteau să editeze descrierile fotografiilor lor, după ce acestea erau publicate, informează huffingtonpost.com. Astfel, aceştia erau nevoiţi să şteargă o fotografie şi să o republice, dacă doreau să modifice descrierea imaginii respective.

Acum butonul "Edit (Editează, n.r.)" a fost introdus între cele deja disponibile sub fiecare imagine postată pe Instagram.

Compania Facebook, care deţine platforma, a introdus posibilitatea editării comentariilor şi status-urilor de către utilizatorii acestei platforme în anul 2013.

Totuşi, atunci când un comentariu sau un status sunt editate pe Facebook, acest lucru rămâne vizibil în istoricul mesajului respectiv, cei interesaţi putând să vadă exact ce a fost modificat. Acest lucru nu se întâmplă şi în cazul noii funcţii introduse de Instagram.

O altă diferenţă între Facebook şi Instagram este aceea că Facebook le permite utilizatorilor săi să editeze comentariile pe care le fac la postările altor persoane, în timp ce pe Instagram nu este posibil acest lucru, mai relatează huffingtonpost.com.

Facebook, care deţine cea mai mare reţea de socializare din lume, a preluat platforma Instagram în 2012, printr-o tranzacţie de un miliard de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici