Interviu/ Hanno Hoefer în weekendul Nightlosers: Muzica noastră e o ciudăţenie

Weekendul următor este al lui Hanno Hofer şi Nightlosers.În Bucureşti, vineri 14 oct Barfly, ora 22, sămbătă 15 oct ora 14.30 de blind mobility day în foişorul din parcul IOR (A.I.Cuza), tot sâmbătă 15 octombrie în E Varză, ora 20 şi duminică 16 octombrie Clubul Tăranului, ora 20

609 afișări
Imaginea articolului Interviu/ Hanno Hoefer în weekendul Nightlosers: Muzica noastră e o ciudăţenie

Nightlosers

Interviu cu Hanno Hoefer, vocea Nightlosers, formaţie de ”blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sînt piperate cu intervenţii etno române, maghiare şi ţigăneşti”.

Reporter: Cum e muzica ta? Defineşte-o faţă de zgomotele din jurul tău.

Hanno Hofer: Muzica noastră e o ciudăţenie, un amestec din mai multe muzici ar zice unii, noi zicem că e un amestec din mai multe ingrediente muzicale de fapt. Mai nou îi zice world music. Dar pînă la urmă asta se aplică şi manelelor. Fiecare aude, ascultă, sampleaza în creier (sau în ce vrea el) şi iese ce iese, conştient sau nu.

Reporter: Dar faţă de Andra? Nea Vasile? Salam? GaGa? Cohen?

Hanno Hofer: Andra e în alte sfere muzicale şi comerciale în care noi nu putem (şi nici nu vrem) să fim, Nea Vasile e întruchiparea autenticului, încă are vocea aia de pe vremea cînd nu se cîntă cu microfon, am vrea noi să fim că el dar iar nu putem, Salam are şi el o voce impresionantă, dar cu ecou, la Gaga nu prea mă bag dar din cîte am văzut pare interesantă , iar Cohen are un sertar, de fapt un dulap întreg doar al lui.

Reporter: Top 5 Blues pentru tine.

Hanno Hofer: Nu mă bag la topuri de blues, tocmai pentru că bluesul nu e despre topuri, ba din contra.
A se vizita pe nightlosers.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici