Ion Besoiu: Noi românii vom râde mai puţin

Actorul Ion Besoiu a declarat, pentru MEDIAFAX, că după moartea lui Jean Constantin, pe care l-a descris ca fiind un mare artist şi prieten, "românii vor râde mai puţin".

89 afișări
Imaginea articolului Ion Besoiu: Noi românii vom râde mai puţin

Ion Besoiu: Noi românii vom râde mai puţin (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Ion Besoiu a spus că s-a întâlnit ultima dată cu Jean Constantin la sfârşitul lunii martie, când regretatul actor era "vivace şi binedispus".

"A fost un creator de gen, un iubitor de frumos cum numai un actor poate să fie", a adăugat Ion Besoiu, amintindu-şi că Jean Constantin a fost un prieten foarte bun, un om care ştia să primească oamenii în casa lui "cu dragoste şi tandreţe".

Actorul Jean Constantin a decedat, miercuri, la vârsta de 81 de ani, în locuinţa sa de la Constanţa, a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă din Bucureşti. Alexandru Arşinel a spus că actorul Jean Constantin a fost găsit mort în locuinţa sa din Constanţa, de către rudele sale.

În ultimul an, Jean Constantin a fost internat la spitale din Constanţa şi din Capitală, cu afecţiuni cardiace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici