Ion Groşan şi Matei Pleşu, printre autorii care încearcă să scrie "cel mai rapid roman din lume"

Matei Pleşu, Ion Groşan şi Florin Iaru se numără printre cei 50 de autori care vor participa sâmbătă la cea mai rapidă redactare a unui roman din lume.

163 afișări
Imaginea articolului Ion Groşan şi Matei Pleşu, printre autorii care încearcă să scrie "cel mai rapid roman din lume"

Ion Groşan şi Matei Pleşu, printre autorii care încearcă să scrie "cel mai rapid roman din lume" (Imagine: Shutterstock)

Acestora li se alătură, printre alţii, Marius Chivu, Răzvan Ţupa şi Gabriel H. Decuble, informează un comunicat al organizatorilor remis MEDIAFAX.

Evenimentul, în premieră mondială, va avea loc sâmbăta, începând cu ora 9.00, în amfiteatrul Spiru Haret şi în laboratoarele Facultăţii de Matematică şi Informatică ale Universităţii din Bucureşti.

La finalul zilei, cei prezenţi vor putea citi primul exemplar din seria limitată, semnată şi numerotată, a celui mai rapid scris roman din lume, care va fi publicat de editura Art.

Lansarea volumului va avea loc miercuri, de la ora 18.30, la Librăria Bastilia din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici