James Murdoch a demisionat de la conducerea News International

James Murdoch a demisionat de la conducerea trustului News International, filiala britanică a News Corporation, grup media deţinut de Rupert Murdoch.

96 afișări
Imaginea articolului James Murdoch a demisionat de la conducerea News International

James Murdoch a demisionat de la conducerea News International (Imagine: mediafax Foto/AFP)

Într-un comunicat dat publicităţii miercuri, News Corporation anunţă că "James Murdoch a renunţat la postul de preşedinte executiv al News International şi se va concentra pe extinderea internaţională a activităţilor posturilor de televiziune ale grupului".

James Murdoch va menţine funcţia de preşedinte executiv adjunct la News Corporation, grupul media condus de tatăl său, Rupert Murdoch.

Trustul News International este deţinătorul mai multor publicaţii britanice implicate în scandalul interceptărilor telefonice ilegale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici