Jean Constantin avusese un spectacol în urmă cu două zile

Actorul Jean Constantin avusese un spectacol în urmă cu două zile, la Adamclisi, afirmă Ionuţ Galani, bărbatul care l-a găsit mort pe artist, în locuinţa acestuia din Constanţa.

330 afișări
Imaginea articolului Jean Constantin avusese un spectacol în urmă cu două zile

Jean Constantin avusese un spectacol în urmă cu două zile (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Jean Constantin locuia singur într-un apartament de pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanţa.

Ionuţ Galani, cântăreţ la Constanţa, este cel care l-a găsit mort pe Jean Constantin.

Galani a spus că în urmă cu două zile a avut un spectacol împreună cu Jean Constantin, la Adamclisi, au dat împreună autografe şi că actorul se simţea bine. Acesta a mai spus că urma să aibă, împreună cu Jean Constantin, un nou spectacol, sâmbătă.

La locuinţa actorului au ajuns, în jurul orei 17.00, medici de la Serviciul de Ambulanţă Constanţa, care au constatat decesul. Aceştia au precizat că o cauză probabilă a decesului este infarctul, ştiind că actorul avea afecţiuni cardiace.

Actorul Jean Constantin a decedat, miercuri, la vârsta de 81 de ani, în locuinţa sa de la Constanţa. În ultimul an, Jean Constantin a fost internat la spitale din Constanţa şi din Capitală, cu afecţiuni cardiace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici