Joaquin Phoenix, înapoi în haina lui Joker? Actorul este curtat cu cel mai mare contract din cariera lui

  • Filmul Joker, cu Joaquin Phoenix în rol principal, a fost lansat anul trecut şi a avut încasări de peste 1 miliard de dolari
  • Actorul câştigător de Oscar este curtat acum să se întoarcă în oraşul Gotham
  • Ar urma să semneze cel mai mare contract din cariera sa de până acum
401 afișări
Imaginea articolului Joaquin Phoenix, înapoi în haina lui Joker? Actorul este curtat cu cel mai mare contract din cariera lui

FOTO: Profimedia

După succesul peste aşteptări pe care l-a avut filmul lansat anul trecut, Joaquin Phoenix ar putea primi 50 de milioane de dolari pentru două continuări la Joker. Actorul de la Hollywood negociază cu studiourile Warner Bros. revenirea în rolul care i-a adus numeroase premii, inclusiv Oscarul pentru cel mai bun actor.

O sursă de la studio le-a spus celor de la Mirror că iniţial Phoenix vedea Jokerul ca pe un film separat, nu ca pe o serie. "Dar şi-a schimbat părerea acum. Spune că vrea să joace din nou personajul, în ciuda controverselor apărute după lansare." Negocierile nu au fost încă finalizate, însă se lucrează deja la scenarii, iar actorul se implică şi el.

Sursa spune şi că “(n.r. Warner) Plânuiesc să facă două continuări în următorii patru an, cu un angajament pe termen lung faţă de Joaquin, faţă de regizorul Todd Phillips şi de producătorul Bradley Cooper. Totul depinde de Joaquin, să accepte termenii - şi cel mai mare salariu din cariera lui de până acum.”

Filmele ar urma să fie lansate în 2022 şi 2024, în timp ce noul The Batman se va întoarce pe marile ecrane în octombrie 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici