Joel Schumacher regizorul a două filme din franciza Batman şi al filmului „St. Elmo’s Fire”, a murit la vârsta de 80 de ani

  • Joel Schumacher, regizor al filmelor „St. Elmo’s Fire”, „The Lost Boys”, „Batman Forever” şi “Batman and Robin” a murit luni în New York, după o luptă de un an cu cancerul.
  • Schumacher s-a născut în New York şi a absolvit Fashion Institute of Technology din New York. Şi-a început cariera în industria modei, dar a decis în cele din urmă să urmeze o carieră de regizor.
  • Regizorul avea 80 de ani, anunţă CNBC.
1625 afișări
Imaginea articolului Joel Schumacher regizorul a două filme din franciza Batman şi al filmului „St. Elmo’s Fire”, a murit la vârsta de 80 de ani

Joel Schumacher regizorul a două filme din franciza Batman şi al filmului „St. Elmo’s Fire”, a murit la vârsta de 80 de ani

S-a mutat în Los Angeles şi a lucrat ca designer de costume înainte de a trece la regie.

Schumacher este cunoscut pentru „St. Elmo’s Fire”, un film în care apar Rob Lowe şi Emilio Estevez, precum şi „The Lost Post”, o comedie de groază despre tineri vampiri din California, cu Kiefer Sutherland.

El a continuat să regizeze două filme cu Batman, „Batman Forever” şi „Batman şi Robin”.

În timp ce „Batman Forever”, condus de Val Kilmer, a avut cel mai bun week-end de deschidere din 1995, „Batman şi Robin”, cu George Clooney, nu a avut o primire foarte bună.

Schumacher a regizat, de asemenea, adaptarea „Phantom of the Opera”, „The Number 23” şi două episoade din primul sezon al „House of Cards” pentru Netflix.

De-a lungul carierei sale, Schumacher şi-a căpătat reputaţia unui descoperitor de tinere talente, lansând vedete precum Sutherland, Colin Farrell şi Matthew McConaughey în primele lor roluri majore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici