Jonnie Irwin, prezentator TV în Marea Britanie: M-au concediat după ce am spus că am cancer

Prezentatorul TV a declarat pentru The Sun că a fost scos din „A Place In The Sun”.

11536 afișări
Imaginea articolului Jonnie Irwin, prezentator TV în Marea Britanie: M-au concediat după ce am spus că am cancer

Mai are doar şase luni de trăit. De parcă asta nu ar fi de ajuns, a rămas şi fără loc de muncă.

Este povestea lui Jonnie Irwin, celebru prezentator britanic, care a zguduit lumea. În ultimele zile, le-a dezvăluit celor care îl urmăresc zilnic la televizor că are cancer pulmonar, care a ajuns la creier, în august 2020.

„Nu ştiu cât mai am de trăit. Rămâneţi pozitiv şi atitudinea mea este că trăiesc cu cancer, nu că voi muri din cauza asta”. Printre miile de mesaje a venit unul de la compania, Freeform Productions, cea care produce emisiunea „A Place In The Sun”. Şi care a anunţat că l-a concediat.

„Când oamenii află că ai cancer, te şterg”, a spus prezentatorul TV, în vârstă de 49 de ani, într-un interviu pentru The Sun.

„Da, sunt în a patra fază, terminală, dar nu am murit încă, aşa că lasă-mă să-mi trăiesc viaţa cât de mult pot. De îndată ce le-am spus producătorilor din „A Place In The Sun” diagnosticul meu, m-au plătit pentru restul sezonului, dar nu mi-au reînnoit contractul, deşi ştiau că vreau să merg mai departe. Acest lucru m-a durut, mi-a frânt inima. Mă simt enorm de dezamăgit, iar acum nici nu mai pot urmări emisiunea”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici