Jude Law, pentru a şasea oară tată. Anunţul faimosului actor din serialul „Tânărul papă”. VIDEO

  • Actorul Jude Law se pregăteşte să fie tată pentru a şasea oară.
  • Acesta este primul copil cu actuala sa soţie, Phillipa Coan.
  • Starul serialului "Tânărul papă" mai are cinci copii cu alte trei femei.
559 afișări
Imaginea articolului Jude Law, pentru a şasea oară tată. Anunţul faimosului actor din serialul „Tânărul papă”. VIDEO

Sursa FOTO: Hepta

Pe Jude Law îl ştii din roluri apreciate de public şi critică. Iar în cel mai recent serial, "Tânărul papă", a jucat în câteva scene care au făcut să crească pulsul admiratoarelor. Totuşi, Law spune despre el că în viaţa reală este "stabil şi plictisitor". 

Starul britanic se pregăteşte să devină tată pentru a şasea oară, cu cea care îi este soţie în prezent, psiholoaga Phillipa Coan. Law mai are cinci copii, cu vârste între 23 şi 10 ani, cu alte trei femei, însă a recunoscut recent că i-ar plăcea să devină din nou tată. Actorul de 47 de ani şi Phillipa Coan, în vârstă de 32 de ani, s-au căsătorit în mai anul trecut. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici