Jurnalistul, operatorul şi regizorul Sorin Avram a încetat din viaţă

În vârstă de 54 de ani, jurnalistul, operatorul şi regizorul Sorin Avram a încetat din viaţă în noaptea de duminică spre luni, în urma unor complicaţii pulmonare survenite pe fondul unor mai vechi intervenţii chirurgicale.

3636 afișări
Imaginea articolului Jurnalistul, operatorul şi regizorul Sorin Avram a încetat din viaţă

Jurnalistul, operatorul şi regizorul Sorin Avram a încetat din viaţă

Anunţul decesului a fost făcut de fratele geamăn al lui Sorin Avram, Liviu Avram, jurnalist la ziarul Adevărul, pe contul său de Facebook: "Prieteni, din păcate e adevărat: geamănul meu, Sorin Avram, s-a stins. Dumnezeu să-l aibă in pază."

Cu doar o săptămână în urmă, Sorin Avram şi-a prezentat, în premieră, în calitate de scenarist şi regizor, la Muzeul Municipiului Bucureşti, cel mai recent film documentar – "Evrei eroi în Primul Război Mondial", film care prezintă un aspect mai puţin cunoscut al Primului Război Mondial, şi anume participarea la conflict a populaţiei de origine evreiască din România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici