Justin Bieber, atacat de acuzele fanilor pe pagina sa de Twitter, după ce a "mimat" la un concert

Cântăreţul Justin Bieber a fost atacat pe Twitter de acuze şi huiduieli venite din rândul fanilor săi, după ce făcut playback în cadrul unui concert în Marea Britanie, informează contactmusic.com

1717 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber, atacat de acuzele fanilor pe pagina sa de Twitter, după ce a "mimat" la un concert

Justin Bieber, atacat de acuzele fanilor pe pagina sa de Twitter, după ce a "mimat" la un concert (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Justin Bieber a urcat pe scenă "un pic mahmur", la un eveniment la care era "cap de afiş".

Nemulţumiţi de prestaţia sa, fanii lui Bieber prezenţi la V Festival, acolo unde solistul a urcat pe scenă "cunoscând secretul lui Bachuss", au postat apoi o serie de acuze pe seama faptului că artistul a făcut playback.

Bieber a recunoscut că se simte un pic mai rău, după noaptea trecută şi a monologat pe scenă:

"Sunt un pic mahmur, nu o să vă mint!", a declarat artistul la microfon. "Nu cred că există un loc mai real în lume decât Marea Britanie. Vouă nu vă place nimic fals, ceea ce respect la voi. Cât de frumoasă este lumea? Cine de aici îşi apreciază viaţa? Cred că pe măsură ce înaintăm în vârstă, traversăm perioade în care nu ne preţuim viaţa atât cât ar trebui. Viaţa nu este întotdeauna uşoară, ci vor fi mereu obstacole, pe drum. Nu ştiu dacă voi vreţi să mă mai auziţi vorbind, sau vreau doar să cânt nişte muzică".

Cuvintele pline de înţelepciune ale lui Justin nu au reuşit, însă, să îi induplece pe fanii nemulţumiţi de prestaţia sa din cadrul show-ului.

"Justin Biber a mimat la V Fest. Nu am plătit 80 de lire sterline pentru un bilet la turneul său, ca să îi ascult CD-ul şi să îl văd cum aleargă de colo, colo, pe scenă." a fost mesajul postat pe Twitter de către un fan din public.

"Îmi place de Justin Bieber şi îl iubesc, dar în seara asta, la V Fest, acesta a mimat, ceea ce nu e deloc ok.", a fost un alt mesaj postat pe Twitter, de această dată de către o fană.

"Mi-a plăcut V Festival, dar Justin Bieber a fost cel mai slab performer pe l-am văzut vreodată. 95% din prestaţia sa, a fost un playback teribil. Leneş, dezamăgitor şi insultător!", a comentat un alt fan pe Twitter.

Justin Bieber are, însă, o şansă de a le recâştiga simpatia fanilor săi din Marea Britanie. Luni seara, cântăreţul are programat un concert in oraşul Staffordshire, unde cel mai probabil se va revanşa faţă de public.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici