Kanal D lansează un fashion game show în această toamnă. Premiul cel mare – 100.000 lei - VIDEO

Televiziunea Kanal D a achiziţionat formatul "My Style Rocks", un fashion game show produs de Global Agency, care va fi lansat în grila de toamnă a televiziunii, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX. Marele premiu - 100.000 lei şi un job la Kanal D.

1120 afișări
Imaginea articolului Kanal D lansează un fashion game show în această toamnă. Premiul cel mare – 100.000 lei - VIDEO

Kanal D lansează un fashion game show în această toamnă. Premiul cel mare – 100.000 lei - VIDEO

Câştigătoarea competiţiei va pleca acasă cu marele premiu de o sută de mii de lei şi va putea începe o carieră în televiziune, la Kanal D.

Potrivit descrierii formatului original (de pe site-ul theglobalagency.tv), concursul durează 13 săptămâni, în care participantelor (în total, 13) li se oferă un buget şi o temă pentru pentru cumpărături, iar apoi deciziile lor sunt evaluate de un juriu format din trei persoane. În fiecare săptămână una dintre participante este eliminată.

Emisiunea îmbină divertismentul cu probele de stil şi conflictele inerente unei astfel de competiţii. Este un show despre atitudine şi stil, podiumul fiind pretextul pentru că participantele să arate cât de bine se simt în pielea lor, să cucerească telespectatorii, dar şi un juriu exigent, se spune în comunicat.

De asemenea, Kanal D caută concurente pentru această noua emisiune-concurs de modă, iar înscrierile la casting se pot face deja.

"Doritoarele pot intră în competiţie dacă au împlinit vârstă de 18 ani şi ştiu cum să-şi pună în valoare personalitatea prin ţinută. Tot ce trebuie să facă este să intre pe casting.kanald.ro şi să urmeze paşii pentru înscrierea în singurul concurs care răsplăteşte stilul personal", se afirmă în comunicat.

Acest format a cunoscut un succes uriaş în Turcia, potrivit televiziunii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici