Keanu Reeves, în Cyberpunk 2077. Încă un star de la Hollywood face tranziţia către jocurile video

  • Keanu Reeves este ultimul star de la Hollywood care face tranziţia către jocuri
  • El va fi starul din jocul Cyberpunk 2077 care va fi lansat pe 12 decembrie
  • Cyberpunk 2077 va fi disponibil pe PC, Playstation şi Xbox
288 afișări
Imaginea articolului Keanu Reeves, în Cyberpunk 2077. Încă un star de la Hollywood face tranziţia către jocurile video

FOTO: YouTube PlayStation

Actorii de la Hollywood s-au plictisit să apară numai în filme. Mulţi s-au mutat şi în jocurile video. Este cazul lui Keanu Reeves, starul celui mai aşteptat joc din 2020.

Reţeta e simplă. Porneşti consola şi dai peste actori cunoscuţi. Kit Harrington, alias Jon Snow din Game of Thrones a apărut în Call of Duty. Samuel L Jackson sau Snoop Dogg au făcut şi ei asta. Acum a venit rândul lui Keanu Reeves.
 
Actorul de 56 de ani are rolul principal în Cyberpunk 2077. Jocul a fost creat de studio-ul Projekt Red care s-a aflat în spatele The Witcher şi e aşteptat de un deceniu de fani. Keanu Reeves a trebuit să pună vocea pentru personaj în trei moduri diferite. Asta pentru că persoanele care vor juca pot alege caracterul personajului. Reeves a imitat mişcările personajului având senzori pe tot corpul.
 
„Ceea ce mi-a dezvăluit studio-ul Projekt Red, din modul în care au vorbit despre joc şi din ceea ce am văzut, este că are multă libertate. Sunt atât de multe căi pe care o poţi lua când te joci. Dar nu este vorba de calea pe care o iei. Apare întrebarea: cine eşti? Cum vrei să joci cu acest personaj?” spune Keanu Reeves.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici