Kevin Hart renunţă la rolul de gazdă a galei Oscar, după comentarii homofobe făcute cu ani în urmă

Actorul american Kevin Hart a decis să renunţe la rolul de gazdă a celei de-a 91-a ediţii a galei Oscar, după ce i s-au reproşat nişte comentarii negative pe care le-a făcut la adresa comunităţii LGBTQ, în urmă cu zece ani, potrivit Reuters.

1401 afișări
Imaginea articolului Kevin Hart renunţă la rolul de gazdă a galei Oscar, după comentarii homofobe făcute cu ani în urmă

Kevin Hart renunţă la rolul de gazdă a galei Oscar, după comentarii homofobe făcute cu ani în urmă

"Am luat decizia de a renunţa să fiu gazda galei Oscar, pentru că nu vreau ca atenţia să fie distrasă de la o noapte care ar trebui să celebreze atât de mulţi artişti talentaţi. Îmi cer scuze sincer comunităţii LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer, n.r.) pentru comentariile mele lipsite de sensibilitate din trecut", a scris actorul pe contul său de pe reţeaua de micro-blogging Twitter.

 

 

După ce, marţi, Academia de film americană a anunţat că Hart va fi gazda galei din 2019, au reapărut pe Twitter mai multe comentarii pe care acesta le-a făcut în show-urile sale de stand up comedy în urmă cu zece ani.

Hevin Hart, în vârstă de 39 de ani, care a apărut cel mai recent în filmul din 2017 "Jumanji: Welcome to the Jungle", ar fi fost unul dintre doar câţiva artişti de culoare care au jucat rolul de gazdă a galei Oscar, în istoria de nouă decenii a evenimentului, alăturându-se lui Chris Rock, Whoopi Goldberg şi Sammy Davis Jr.

Gazda show-urilor din 2018 şi 2017 a fost vedeta TV Jimmy Kimmel.

În ultimii ani, Academia de film a fost criticată pentru lipsa de diversitate în ceea ce priveşte membrii, dar şi filmele şi starurile nominalizate la Oscar.

Audienţa evenimentului a fost în scădere în ultimii ani, motiv pentru care Academia de film a decis anul acesta să scurteze durata lui cu 30 de minute, la trei ore, şi să înmâneze multe premii pentru categorii tehnice, precum sunetul şi montajul, în pauzele de publicitate.

Anul acesta, gala a înregistrat cea mai slabă audienţă TV din istorie, 26,5 milioane de telespectatori.

Nominalizările la premiile Oscar 2019 vor fi anunţate pe 22 ianuarie.

Cea de-a 91-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie, la Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici