Kevin Spacey scrie o carte despre arta de a compune o scrisoare

Actorul american Kevin Spacey, care este pasionat de scrisori şi obiecte personale care au aparţinut unor celebrităţi, lucrează la o carte despre arta de a redacta o epistolă.

250 afișări
Imaginea articolului Kevin Spacey scrie o carte despre arta de a compune o scrisoare

Kevin Spacey scrie o carte despre arta de a compune o scrisoare (Imagine Mediafax Foto/AFP)

"Iubesc să ţin scrisori reale în mână. Îmi place foarte mult să am o scrisoare a lui Tennessee Williams, John Wayne şi Spencer Tracy şi să citesc despre ceva personal, dar nu o bârfă, ci despre exprimarea sinelui către un prieten, mi se pare unic şi amuzant şi relevant. Lucrez la o carte despre arta de a scrie scrisori", a declarat Kevin Spacey, potrivit contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 55 de ani, care a părăsit, în 2014, funcţia de director artistic al teatrului Old Vic din Londra, după zece ani, plănuieşte, de asemenea, o revigorare a carierei sale muzicale şi a declarat că doreşte să lucreze la o serie de noi cântece în anii următori.

Întrebat dacă ştie unde va fi peste zece ani, Spacey a declarat, pentru revista GQ: "Nu ştiu clar. Cărţile şi muzica vor fi o parte a vieţii mele. Îmi place să cânt. Vreau să am cântece noi cu care să lucrez".

Kevin Spacey a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele "American Beauty" şi "Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects". Actorul american s-a remarcat recent interpretând rolul politicianului lipsit de scrupule Frank Underwood în drama politică "House of Cards", produsă şi difuzată de platforma online Netflix. Pentru acest rol, actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate şi a fost nominalizat la Globul de Aur şi la Primetime Emmy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici