„Kill Bill 3”, o posibilă variantă. Quentin Tarantino, despre următorul său film: „Abia aştept să filmez asta, pentru că va fi foarte amuzant”

  • „Kill Bill 3” ar putea fi următorul film al lui Quentin Tarantino, potrivit declaraţiilor făcute de el, marţi, la Festivalul de Film de la Roma, scrie Variety.
  • Tarantino a fost premiat pentru întreaga activitate de maestrul italian al filmelor horror, Dario Argento.
775 afișări
Imaginea articolului „Kill Bill 3”, o posibilă variantă. Quentin Tarantino, despre următorul său film: „Abia aştept să filmez asta, pentru că va fi foarte amuzant”

„Kill Bill 3”, o posibilă variantă. Quentin Tarantino, despre următorul său film: „Abia aştept să filmez asta, pentru că va fi foarte amuzant”

Întrebat dacă următorul film ar putea fi „Kill Bill 3”, Tarantino a răspuns: „De ce nu?”. Totuşi, acesta a precizat că mai are şi alte proiecte în plan, printre care o carte de critică de film şi un serial de televiziune.

„Mai întâi vreau să fac o comedie”, a afirmat Tarantino, duminică seară, în emisiunea lui Fabio Fazio de la RAI.

De asemenea, în timpul unei conversaţii cu Antonio Monda, pe scena Festivalului de Film de la Roma, Tarantino a descris un proiect la care lucrează.

„Abia aştept să filmez asta, pentru că va fi foarte amuzant. Pentru că vreau să filmez în stilul spaghetti western şi fiecare vorbeşte altă limbă. Banditul mexican este italian, eroul este american, şeriful cel rău e german, fata de la salonul mexican este israeliană. Şi toată lumea vorbeşte limbi diferite. Şi actorii ştiu: OK, când el a terminat de vorbit, pot vorbi şi eu”, a precizat Tarantino.

Pe parcursul celor 32 de ani de carieră, Tarantino a regizat nouă lungmetraje.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici