La 70 de ani, Bruce Springsteen revine cu un nou album

  • Bruce Springsteen a făcut anunţul-surpriză printr-o piesă emoţionantă
  • 'Letter To You' e al 20-lea album al artistului american
  • Albumul va fi lansat pe 23 octombrie şi a fost scris în doar 5 zile
145 afișări
Imaginea articolului La 70 de ani, Bruce Springsteen revine cu un nou album

Bruce Springsteen a lansat ieri piesa "Letter To You", care dă titlul noului său album. Materialul iese luna viitoare, pe 23 octombrie şi va fi al 20-lea din discografia lui Springsteen. Pe el vei putea asculta şi trei cântece pe care 'The Boss' le-a scris în anii '70, dar nu le-a arătat niciodată până acum.

Springsteen povesteşte că sesiunea de înregistrări a fost una cum nu au mai făcut până acum, complet live, cu totul tras din prima: "Am făcut un album în doar 5 zile, s-a dovedit a fi una dintre cele mai frumoase experienţe pe care le-am avut".

Într-o conversaţie avută în 2019 cu regizorul Martin Scorsese, Springsteen spunea că "nu a scris nimic pentru trupă timp de 7 ani şi că apoi, versurile i-au venit de nicăieri şi aproape că a scris un album întreg în două săptămâni".

„Dacă ţi-ai făcut temele şi mi-ai citit cartea (n.r. de memorii), ştii deja că m-am apucat de rock 'n' roll pentru sex, droguri şi...sex. Stai puţin, ăsta e alt discurs. S-o luăm de la capăt", spune Springsteen.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici