Lansare: omul de radio Adrian Fetecău, de la România Actualităţi, a scris o carte în izolare

Sâmbătă 19 noiembrie 2022, la ora 13:00, Adrian Fetecău va lansa la Librăria Eminescu din Capitală (Bd. Regina Elisabeta nr.16) Cartea „NAIV, NERVOS, NĂUC ÎN IZOLARE - Jurnalul primelor două săptămâni de lockdown”, apărută la Editura UZP.

112 afișări
Imaginea articolului Lansare: omul de radio Adrian Fetecău, de la România Actualităţi, a scris o carte în izolare

Pe coperta a patra a cărţii, autorul, care tot pe 19 noiembrie va împlini 65 de ani, scrie:

„Sunt convins că aţi uitat aproape total cum au fost primele două săptămâni în care autorităţile ne-au zăvorât în casă ca să nu dea buzna COVID-ul peste noi!

Sunt convins că aţi uitat detaliile care atunci căpătau dimensiuni apocaliptice şi care, acum, multe, par groteşti! Sunt convins că aţi uitat de geaca lui Marcel Vela! De atitudinea duplicitară a aleşilor neamului!

Vreţi să plonjaţi, cu mintea de-acum, în marea tulbure a primelor două săptămâni ale unei perioade care ne-a marcat îngrozitor pe toţi şi care a fost „zugrăvită” , până în cele mai fine detalii, cu mintea de-atunci, de un om care se întreabă şi acum, după ce s-a vaccinat de trei ori, „ce-a fost”? Dacă răspunsul e pozitiv, cartea pe care o aveţi în mână vă aşteaptă să o deschideţi. Sigur are o calitate: este scrisă în tensiunea năucitoare a acelor clipe...”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici