Larry King, înlocuit la CNN de Piers Morgan

Celebrul om de televiziune Larry King, care a anunţat că va renunţa din toamnă la emisiunea pe care o realizează la postul CNN de peste 25 de ani, va fi înlocuit de vedeta de televiziune Piers Morgan, informează contactmusic.com.

43 afișări
Imaginea articolului Larry King, înlocuit la CNN de Piers Morgan

Larry King (Foto), înlocuit la CNN de Piers Morgan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Morgan a semnat un contract pe patru ani, în valoare de 8,25 de milioane de dolari, pentru a-l înlocui pe celebrul King.

Piers Morgan a fost editor al tabloidelor britanice News of the World (1994 - 1995) şi Daily Mirror (1995 - 2004). În prezent, el este director editorial al ziarului britanic pentru copii First News. În televiziune, Morgan a fost în principal prezentator, dar a devenit celebru graţie rolului de jurat în reality show-uri. Astfel, el este membru al juriului emisiunilor "Britain's Got Talent" şi "America's Got Talent". Totodată, Morgan se numără printre câştigătorii emisiunii "Ucenicul" - versiunea dedicată celebrităţilor.

Larry King, în vârstă de 76 de ani, a declarat că a luat decizia de a renunţa la emisiunea care l-a făcut celebru deoarece îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu familia. Dar, conform analiştilor, motivul real pentru care King renunţă la emisiunea este scăderea cotei de audienţă.

De-a lungul celor 25 de ani de emisiune, Larry King, celebru pentru bretelele sale, a realizat peste 40.000 de interviuri cu celebrităţi şi oameni politici din lumea întreagă.

Emisiunea "Larry King Live" a fost introdusă recent în Guinness Book of World Records, fiind considerată cea mai lungă emisiune de televiziune moderată fără întrerupere de aceeaşi persoană şi difuzată în acelaşi interval orar.

Larry King a anunţat că va continua să fie "un membru al familiei CNN" şi că va continua să prezinte din când în când programe speciale cu ocazia unor evenimente naţionale sau internaţionale majore.

De-a lungul carierei sale, Larry King i-a intervievat pe toţi preşedinţii americani, începând cu Gerald Ford. Printre cele mai recente interviuri ale sale se numără cele realizate cu Bill Gates şi Lady Gaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici