"Living in a Ghost Town": Noua piesă The Rolling Stones, lansată din izolare. Videoclipul surprinde cadre inedite | VIDEO

  • Trupa britanică The Rolling Stones a lansat o nouă piesă, înregistrată în izolare, "Living in a Ghost Town".
  • Piesa beneficiază şi de un videoclip, cu imagini cu străzi şi staţii de metrou goale din Londra, Los Angeles şi alte oraşe.
  • Săptămâna trecută, The Rolling Stones a participat la concertul caritabil global "One World: Together At Home".
203 afișări
Imaginea articolului "Living in a Ghost Town": Noua piesă The Rolling Stones, lansată din izolare. Videoclipul surprinde cadre inedite | VIDEO

"Living in a Ghost Town". Cum sună noua piesă The Rolling Stones, lansată din izolare

Trupa britanică The Rolling Stones a lansat o nouă piesă, înregistrată în perioada de când muzicienii stau în izolare, "Living in a Ghost Town".

"The Stones lucrau deja în studio la nişte materiale noi înainte de izolare şi a apărut piesa asta despre care credem că se potriveşte perioadei pe care o trăim acum", a spus Mick Jagger într-un comunicat.

"Am lucrat la ea în izolare. Şi iat-o, sper că vă va plăcea", a mai spus muzicianul.

Trupa a început să înregistreze piesa în Los Angeles, în 2019. Pe măsură ce restricţiile în contextul pandemiei de COVID-19 începeau să fie impuse într-un număr din ce în ce mai mare de ţări, membrii formaţiei au adaptat versurile.

Keith Richards a spus că piesa urma să fie inclusă pe un nou album, dar apoi a venit pandemia.

Piesa a fost lansată la o săptămână după ce The Rolling Stones a participat la concertul caritabil "One World: Together At Home", organizat online la nivel global de Lady Gaga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici