"Love by design", cu Jane Seymour şi filmat în România, în 31 octombrie în cinematografele româneşti

Coproducţia româno-americană "Dragoste & Design/ Love by design", cu actriţa Jane Seymour, o peliculă filmată aproape în totalitate în România, atât în Bucureşti, cât şi în Transilvania, va avea premiera în cinematografele din România pe 31 octombrie.

1699 afișări
Imaginea articolului "Love by design", cu Jane Seymour şi filmat în România, în 31 octombrie în cinematografele româneşti

Jane Seymour (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Love by Design", o coproducţie româno-americană, a fost filmată în Bucureşti, în locuri precum Palatul Bragadiru şi Teatrul Bulandra, cât şi în Transilvania, în Sighişoara, Saschiz şi Biertan, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

"Să am şansa extraordinară să filmez în satele şi oraşele uimitoare din munţii Transilvaniei a fost un vis şi o experienţă memorabilă", a declarat regizorul Michael Damian.

De asemenea, într-un interviu, actriţa Giulia Nahmany a precizat: "Aş spune că filmul poate fi un adevărat ambasador pentru destinaţiile turistice din ţara noastră".

Comedia romantică o are în prim-plan pe Danielle Luca, interpretată de Giulia Nahmany, a cărei viaţă se schimbă rapid când Vivien Thompson, al cărei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-şef al unei faimoase reviste, Beguile, din New York, o concediază din postul de fashion editor, ea fiind nevoită să se întoarcă acasă, în România, unde porneşte într-o călătorie de redescoperire.

Din distribuţia filmului face parte şi Olivia Hallinan, cunoscută în Marea Britanie din serialul BBC "Zbor peste inimi/ Lark Rise to Candleford".

"Love by Design" îl are ca regizor pe Michael Damian, cunoscut publicului român pentru rolul din serialul "Tânăr şi neliniştit". Scenariul este semnat de Michael Damian, împreună cu Alexandru Adrian Marinică.

Imaginea este semnată de Viorel Sergovici şi Lulu de Hillerin, scenografia îi aparţine lui Mihai Dorobanţu, împreună cu Andreea de Hillerin, producători fiind Viorel Sergovici , Ştefan Hillerin şi Janeen Damian. Luungmetrajul este o producţie Solar Indie Junction şi Gold Line Production International.

Filmul "Dragoste & Design/ Love by Design" este distribuit de Forum Film România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici