VIDEO  Madonna de îl face praf de Putin: îl compară cu un criminal de război

După protestele lui Javier Barden şi ale multor alte vedete de film şi muzică, încă un start mondial îşi spune părere despre conflictul din Ucraina.

2263 afișări
Imaginea articolului Madonna de îl face praf de Putin: îl compară cu un criminal de război

Madonna de îl face praf de Putin : îl compară cu un criminal de război

Madonna îşi face şi ea auzită vocea pe reţelele de socializare. Cântăreaţa a condamnat agresiunii lui Putin şi a publicat un videoclip în care îl vizează pe preşedintele rus, comparându-l cu Adolf Hitler.

„Invazia Ucrainei condusă de lăcomie trebuie oprită, vă rugăm să trimiteţi ajutor umanitar, pentru a ajuta milioane de cetăţeni ucraineni ale căror vieţi au fost afectate de această criză.

Putin a încălcat orice acord existent privind drepturile omului. Putin nu are dreptul să încerce să distrugă existenţa Ucrainei.

Vă sprijinim, preşedinte Zelensky !! Ne rugăm pentru tine şi ţara ta! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi! Nu ne simţim neputincioşi în faţa unor acţiuni geopolitice de această amploare. Sunt lucruri pe care le putem face”.

Videoclip Instagram / Madonna 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici