Maia Morgenstern, amintiri dureroase din tinereţe: „Mâncam pâine cu margarină şi Vegeta şi citeam despre friptură”

Actriţa Maia Morgenstern a scris acum câteva zile o postare emoţionantă în care le povestea fanilor momentele grele din viaţa sa, din perioada comunistă

5849 afișări
Imaginea articolului Maia Morgenstern, amintiri dureroase din tinereţe: „Mâncam pâine cu margarină şi Vegeta şi citeam despre friptură”

Maia Morgenstern, amintiri dureroase: „Mâncam pâine cu margarină şi citeam despre friptură”

Iubita actriţă a dezvăluit cum în urmă cu 30 de ani mânca pâine cu margarină şi Vegeta, care se cumpăra pe bani grei de la sârbi, şi se uita în cartea de bucate a Sandrei Marin, visând la ”bunătăţi”. Totodată, actriţei îi era greu şi cu gătitul, deoarece folosea acelaşi ulei de mai multe ori pentru a prăji cartofii cumpăraţi de la piaţă.

În postare Maia Morgenstern îşi aduce aminte şi de berea cu gust şi miros de ulei, care nu era nici pe departe la fel de bună ca cea din prezent.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici