Mare grijă la ce postezi online! Totul se stochează!

Nimic nu se pierde în mediul virtual, fie că vorbim de fotografii, conversaţii cu prietenii sau orice fel de informaţii personale. Iar acestea s-ar putea întoarce ca un bumerang împotriva celor care le-au postat.

88 afișări
Imaginea articolului Mare grijă la ce postezi online! Totul se stochează!

Mare grijă la ce postezi online! Totul se stochează! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Specialiştii din domeniu îi avertizează pe tineri că datele rămân stocate şi, peste ani, le-ar putea şifona serios imaginea, la un interviu de angajare.

Fără să se gândească la astfel de efecte, tinerii postează tot felul de informaţii personale şi fotografii pe internet. În timp, se vor alege cu o imagine online cam... şifonată.

Citeşte mai multe despre stocarea informaţiilor postate online pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici