"Mărţişoare pe strune de chitare" cu Eugen Cristea

În 1 martie, Eugen Cristea dăruieşte mărţişoare muzicale, începând cu ora 19.00, la Centrul Cultural European UNESCO "Nicolae Bălcescu" din Capitală. În cadrul spectacolului "Mărţişoare pe strune de chitare", actorul a declarat că doreşte să le ofere doamnelor "un fel de talisman care să le ocrotească" şi să le "alunge osteneala zilelor prea grele".

"Mărţişoare pe strune de chitare" cu Eugen Cristea

"Mărţişoarele" lui Eugen Cristea sunt împrumutate de la Eric Clapton la Queen, de la Roch Voisine la Serge Lama, de la Bee Gees la Creedence Clearwater Revival şi Frank Sinatra, dar sunt şi compoziţii personale.

Actor, cant-autor, scriitor, traducător, Eugen Cristea a atras rapid spectatorii identificându-se cu personajele sale, perfect, cu naturaleţea şi căldura pe care le poartă cu sine ca pe un stindard. Mereu în tranşee, aşteptând spectacolul-luptă de fiecare seară, Eugen Cristea poate fi numit cu bună ştiinţă nostalgic sau romantic întârziat. Este un adevăr pe care şi l-a asumat.

"Mă gândeam ce ar fi făcut altcineva fără forţa şi echilibrul meu, dăruirea mea şi spiritul de întreprinzător până la urmă, pentru că mai am colegi în aceeaşi situaţie care au depus armele. Eu nu vreau să le depun, eu vreau să le stau ca un fir de nisip printre dinţi celor care urăsc cultura şi-i pun beţe în roate. De aceea vreau să dăruiesc doamnelor şi domnişoarelor de 1 Martie câteva mărţişoare muzicale pe care să şi le poată aminti multă vreme de acum înainte. Un fel de talisman care să le ocrotească, să alunge osteneala zilelor prea grele", a mărturisit Eugen Cristea.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 0 comentarii
Taguri:
eugen cristea ,
1 martie ,
martisoare ,
martisoare muzicale
COMENTARII

Nu exista comentarii

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
„În 20 de ani nu vom mai fi români”. TEORIA IREALĂ care adânceşte cele mai negre temeri ale românilor