McCann Bucureşti şi Vodafone România câştigă patru lei de bronz la Cannes Lions 2015, cel mai important festival de publicitate din lume - VIDEO

McCann Bucureşti a câştigat pentru al cincilea an consecutiv premii la cel mai important festival de publicitate din lume – Cannes Lions, în 2015 campaniile "Bunici de Duminică" şi "Ghiţă Ciobanul" fiind marile câştigătoare.

357 afișări
Imaginea articolului McCann Bucureşti şi Vodafone România câştigă patru lei de bronz la Cannes Lions 2015, cel mai important festival de publicitate din lume - VIDEO

McCann Bucureşti şi Vodafone România câştigă patru lei de bronz la Cannes Lions 2015 (Imagine: Captura video)

Anul acesta, în premieră pentru România, McCann Bucureşti şi Vodafone România au câştigat un premiu la Categoria Cannes Effectiveness.

"Când publicitatea îmbrăţişează realitatea se nasc legendele noii lumi digitale. Cu Ghiţă am reuşit să construim eficienţa de business care a spart barierele oricăror recunoaşteri naţionale şi internaţionale, până la Cannes Effectiveness, devenind astfel cea mai premiată idee din grupul Vodafone. Şi n-am fi reuşit asta fără o echipă care trăieşte cu intensitate maximă acest brand, de la viziune pana la detaliu", spune Laura Barbu, Director Brand&Marketing Communication, Vodafone Romania.

"Am făcut o tradiţie din a câştiga premii cu campanii cunoscute de toată lumea, campanii făcute pentru clienţi mari, pentru branduri puternice. Asta ne ajută să ne concentrăm şi să ridicăm stacheta în work-ul de zi cu zi. Acolo stă cheia creativităţii. Felicitări tuturor românilor care au luat anul acesta premii la Cannes. Sunt idei pe care mi-aş fi dorit să le avem noi. Şi asta cred că e cea mai mare laudă. Sunt trofee aduse pentru România şi asta e cel mai important. "Împreună suntem mai puternici", ca sa citez brandul care ne-a adus patru lei anul acesta", afirmă Cătălin Dobre, Executive Creative Director McCann Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici