Mediafax Group alege platforma newsasset de la ATC ca backbone IT principal

Mediafax Group a încredinţat soluţiei de publicare şi distribuire de ştiri cross channel newsasset, dezvoltată, distribuită şi întreţinută de Athens Technology Center (ATC), toate operaţiunile sale editoriale şi comerciale. Newsasset va constitui suportul pentru desfăşurarea activităţilor tradiţionale şi online de publishing ale Mediafax Group, precum şi ale agenţiei sale de ştiri, devenind backbone-ul IT care va înlocui întreaga infrastructură existentă.

237 afișări
Imaginea articolului Mediafax Group alege platforma newsasset de la ATC ca backbone IT principal

Mediafax Group alege platforma newsasset de la ATC ca backbone IT principal

Newsasset este o soluţie editorială multimedia, de gestiune a activelor digitale şi publicare cross channel care satisface necesităţile de planificare generală, producţie şi flux de lucru multimedia, gestiune şi arhivare a activelor digitale, precum şi de publicare/distribuţie cross channel ale oricărei organizaţii media contemporane. Are la bază conceptul de „Integrated Newsroom” („redacţia integrată”) care oferă suport pentru „newsroom convergence” („convergenta redacţională”) şi creare centralizată de conţinut, cu capacităţi puternice de publishing multimedia şi multi-channel şi tehnologii print, web şi mobile de ultimă oră.

 

„Am găsit în newsasset un instrument care poate susţine pe deplin tot ceea ce facem, simplificându-ne în acelaşi timp procesul de producţie şi oferindu-ne noi posibilităţi. Mai mult, în ATC am găsit un partener cu care putem colabora, nu numai pentru a îndeplini cerinţele prezente, ci şi pentru a pune în practică şi da viaţă viziunii noastre asupra a ceea ce va aduce viitorul,” a declarat Adrian Sârbu, fondatorul Mediafax Group.

 

La rândul său, Yannis Kliafas, director general al ATC, şi-a exprimat încrederea în noul parteneriat şi în paşii care pot urma: „Oferim industriei media globale încă din 2004 soluţii şi servicii stabile şi flexibile. Ne bucurăm că Mediafax a ales să beneficieze de potenţialul rentabil al platformei newsasset, şi sperăm, totodată, că această colaborare ne va consolida poziţia de furnizor de primă mărime de soluţii de gestiunea conţinutului.”

 

Despre Mediafax Group: Mediafax Group deţine şi publică unele dintre cele mai populare branduri media de pe piaţa românească, printre care Mediafax, cea mai mare agenţie de presă din România, Ziarul Financiar, cel mai mare şi mai puternic ziar de business din ţară, Gandul.info, cel mai mare site de opinie şi de ştiri local şi ProSport, unul dintre liderii publicaţiilor sportive din România.

 

Despre Athens Technology Center: ATC proiectează, dezvoltă şi întreţine de treizeci de ani sisteme software high-end pentru sectorul public şi privat (B2B) la nivel global. Newsasset Suite este sistemul său proprietar editorial, de gestiune a activelor digitale şi de distribuţie multichannel pentru organizaţii din domeniul publishingului şi agenţii de presă. Această platformă, care utilizează tehnologia cloud, asigură realizarea proceselor de publicare şi distribuire a ştirilor în întregimea lor, optimizând în acelaşi timp fluxul de lucru din cadrul organizaţiei. ATC este reprezentată în România de către Adamus Trading SRL. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să luaţi legătura cu Ştefan Paraschiv, director general.

 

Contact

Athens Technology Center  SA (ATC) 

10, Rizariou str 15233, Greece

NewsAsset Ltd., 4 Fitchcroft Str., London, WC2H 8DH United Kingdom

Email: info@atc.gr  - www.atc.gr

Romania: Adamus Trading SRL +40 213 149 140, +40 723 775 225

Email: stefan.paraschiv@probiz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici