Mediafax Group renunţă la ediţia tipărită a PRO TV Magazin şi va lansa un nou proiect media online

Mediafax Group renunţă, din 15 octombrie, la ediţia tiparită a PRO TV Magazin, urmând a se concentra pe lansarea, în online, a unui nou proiect media, informează un comunicat dat publicităţii luni.

235 afișări
Imaginea articolului Mediafax Group renunţă la ediţia tipărită a PRO TV Magazin şi va lansa un nou proiect media online

Mediafax Group renunţă la ediţia tipărită a PRO TV Magazin şi va lansa un nou proiect media online

Ediţia de săptămâna viitoare a celui mai citit ghid TV din ultimii 16 ani va fi una de colecţie.

"Echipa PRO TV Magazin merge mai departe cu un proiect fresh menit să răspundă cerinţelor publicului nostru de a fi mereu conectat la tot ce e nou. Ediţia din 14 octombrie este una specială, în care am pus mult suflet şi dăruire. Dorim ca prin aceasta să multumim publicului care de 16 ani ne-a urmarit săptămână de săptămână şi pe care ni-l dorim aproape în noua provocare", declară Nicoleta Nicolae, redactor-şef PRO TV Magazin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici