Mihaela Rădulescu, furioasă şi îngrijorată după atentatul de la Londra: "Acum o săptămâna, copilul meu era acolo"

Mihaela Rădulescu şi-a exprimat, într-o postare pe Facebook, îngrijorarea şi, în egală măsură, furia "împotriva celor care iau sau distrug vieţi cu atâta uşurinţă", după atentatul de la Londra.

2358 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu, furioasă şi îngrijorată după atentatul de la Londra: "Acum o săptămâna, copilul meu era acolo"

Mihaela Rădulescu, furioasă şi îngrijorată după atentatul de la Londra: "Acum o săptămâna, copilul meu era acolo" (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Cu gândul la tragedia pe care o trăiesc oamenii din Marea Britanie, dar şi la familiile victimelor care se aflau în vacanţă sau la studii în Regatul Unit, Mihaela Rădulescu a amintit, în mesajul postat pe Facebook, că în urmă cu doar o săptămână copilul său se afla la Londra, în excursie. 
 
"Nu scriu că aşa e modă, ci pentru că sunt la fel de îngrijorată că toţi cei care înţeleg ce se întâmplă în lumea asta mare şi complicată... Acum o săptămâna, copilul meu era acolo, într-o excursie cu şcoală... Tot acolo e nepoata mea, studentă la arhitectură la o facultate londoneză... 
 
Iar acum mă gândesc doar la cei răniţi, morţi, la familiile lor... şi la românii răniţi în atentatul de la Londra... Gânduri calde, o rugăciune şi o furie cumplită împotriva celor care iau sau distrug vieţi cu atâta uşurinţă...", a scris Mihaela Rădulescu.

 

 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici