Mihai Trăistariu: Regretul meu este că n-am colaborat niciodată cu Cornel Fugaru

Cântăreţul Mihai Trăistariu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că regretă că nu a colaborat niciodată cu Cornel Fugaru, pe care îl considera "un prea mare artist" pentru a intra în vorbă cu el, şi l-a numit "unul dintre puţinii compozitori care a făcut muzică adevărată în România".

247 afișări
Imaginea articolului Mihai Trăistariu: Regretul meu este că n-am colaborat niciodată cu Cornel Fugaru

Mihai Trăistariu: Regretul meu este că n-am colaborat niciodată cu Cornel Fugaru (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Trăistariu şi-a exprimat regretul faţă de decesul lui Cornel Fugaru, dar şi faţă de faptul că nu a colaborat cu renumitul compozitor. "Era un prea mare artist ca să intru eu în vorbă cu el. N-aveam curaj să-l abordez să-mi compună o piesă", a spus cântăreţul. "Nu exclud însă posibilitatea să-i cânt una dintre melodiile vechi", a adăugat Trăistariu.

Mihai Trăistariu a mai spus că Fugaru a fost "unul dintre puţinii compozitori care au făcut muzică adevărată în România", aşa cum în prezent nu se mai compune.

Compozitorul Cornel Fugaru a murit miercuri, la ora 13.50, la Spitalul Clinic de Urgenţă Elias din Bucureşti, unde era internat din cauza unei maladii cronice grave, potrivit reprezentanţilor unităţii sanitare.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici