Mile Cărpenişan va fi înmormântat în cimitirul "Rusu Şirianu" din Timişoara

Jurnalistul Mile Cărpenişan, care a murit, luni după-amiază, la Spitalul Judeţean din Timişoara, în urma unui stop cardiac, va fi înmormântat, miercuri sau joi, în cimitirul "Rusu Şirianu" din Timişoara, afirmă surse din anturajul familiei.

84 afișări
Imaginea articolului Mile Cărpenişan va fi înmormântat  în cimitirul "Rusu Şirianu" din Timişoara

Mile Cărpenişan va fi înmormântat în cimitirul "Rusu Şirianu" din Timişoara (Imagine: jurnalul.ro)

Trupul neînsufleţit al jurnalistului va fi preluat, marţi, de la spital, şi va fi dus la una dintre capelele din Timişoara.

Prieteni ai ziaristului au precizat că familia acestuia a decis ca Mile Cărpenişan să fie înmormântat în cimitirul "Rusu Şirianu" din Timişoara.

Trupul acestuia va fi dus fie la capela din cimitir, fie la o capelă privată, în cazul în care familia va decide ca perioada de priveghi să se desfăşoare într-un cadru restrâns.

Zeci de prieteni ai ziaristului din Timişoara, din ţară, dar şi din străinătate au anunţat că vor veni să îl conducă pe ultimul drum pe Mile Cărpenişan.

Jurnalistul timişorean Mile Cărpenişan a murit, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara, unde era internat de săptămâna trecută, fiind în comă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici